MUSICMAN veleprodaja

petak, 01. oktobar 2021. MUSICMAN je danas po izboru i obrtu najveći distibuter baterija u Srbiji. Konkurentnost prema drugim velikim distributerima postižemo asortimanom robe, kvalitetom usluga, uslovima i cenama prodaje.

Uvek imamo dovoljnu količinu proizvoda, što nam omogućava da u svakom momentu izlazimo u susret svim potrebama naših klijenata. Nastojeći da spremno odgovorimo na zahteve tržišta, konstantno radimo na traženju novih domaćih i inostranih partnera. Pojedinačna briga o svakom poslovnom partneru je inkorporirana u svaki segment našeg poslovanja i to nam je omogućilo da postanemo vodeći distribter baterija u Srbiji.

Visoka pouzdanost u poslovanju rezultirala je time da postanemo ekskluzivni distributer nemačkog brenda Camelion. Prepoznavši u nama dugoročnog partnera, pomogli su nam da Camelion na tržištu Srbije pozicioniramo kao sinonim za kvalitetne baterije.

Danas se bavimo distribucijom i prodajom svih vrsta baterija, sijalica, aparata za ličnu higijenu, malih kućnih aparata i druge mešovite robe, uglavnom iz domena elektromaterijala.

Oslonac naše distribucije je zasnovan na proizvodima visoke pouzdanosti iz sveta renomiranih proizvođača baterija i sijalica: Camelion, Varta, XCell, Samsung, LG, Long, Ultracell, Panasonic, Philips, V-tac, Kodak, Osram i mnogih drugih.