Everactive punjač akumulatora CBC-1, 6/12V

  • Na stanju: ima
  • Šifra artikla: EACBC1
1.999 RSD
/kom
Količina:
 
 
  Dodaj u korpu Dodaj u listu želja Dostupnost u prodavnicama

Everactive punjač akumulatora CBC-1, 6/12V

Inteligentan procesorski punjač za popularne 6V i 12V baterije koje se koriste u automobilskoj industriji i industriji. Savršeno za automobile, motocikle, olovne kiseline, gel i AGM baterije.

Tip - digitalni, impulsni.
Struja punjenja - 1A.
Odvojivi izlazni kabl sa SAE brzom spojnicom. Krokodilske kopče i konektori ušica uključeni.

Punjač je inteligentan, mikroprocesorski kontrolisan - kada se potpuno napuni, automatski se isključuje, prelazeći u režim praćenja napona - 100% bezbedno za svaku bateriju.
Efikasnost našeg punjača uporediva je sa procesom punjenja kod vodećih profesionalnih uređaja (čak i višestruko skuplja) - upotreba pametnog punjača ne negativno utiče na rad baterije, već suprotno, kada se redovno koristi, efikasno produžava njen vek trajanja .

Punjač je pogodan za razne baterije različitih kapaciteta - pogodan je i za gel baterije, motociklističke baterije, koje se koriste na jahtama ili baterije za skutere manjeg kapaciteta.

Neograničene mogućnosti - naš punjač je opremljen jedinstvenim odvojivim kablom sa SAE brzim konektorom. Ovo omogućava da se punjač bez ikakvih problema prilagodi vašoj instalaciji kada su isporučeni kablovi sa aligatorskim kopčama i stezaljkama ušica nedovoljni.
Dodatni SAE konektori se prodaju odvojeno.
Punjač koristi savremena rešenja:

Najnovija SMD tehnologija - mikroprocesor i sve komponente smešteni su u minijaturno, vrlo uredno kućište,
punjač eliminiše sulfaciju baterija koja može nastati tokom punjenja,
100% bez održavanja - samo se povežite na terminale baterije i na mrežu naizmenične struje, punjač će sve poslove obaviti sam,
automatska i pouzdana kontrola punjenja baterije - punjač se isključuje nakon dostizanja određenog napona,
multifunkcionalni LED indikator (karakteristika nove verzije V2) - punjač ima proširenu signalizaciju o trenutnom statusu i napredovanju rada,
nadzor napona nakon završetka punjenja - automatski nastavak punjenja u slučaju pada napona na bateriji, takođe nakon nestanka struje iz mreže naizmenične struje,
odvojivi kabl opremljen brzim konektorom tipa SAE, omogućava vam da prilagodite punjač vašim potrebama, standardna oprema uključuje terminale sa aligatorskim kopčama i terminale ušica,
automatsko otkrivanje 6V / 12V baterija,
punjač je opremljen setom zaštite od kratkih spojeva, od pogrešnog povezivanja polariteta, od pregrevanja, preopterećenja, prekomernog punjenja itd.

  • Brend: everActive